Тимошенко все одно знищить корупційне кубло під дахом Януковича

П'ятниця, 22 лютого 2008, 13:35

Блок Юлії Тимошенко покладає відповідальність за більш ніж мільярдний газовий борг перед Росією та нестачу газу в чотири мільярди кубометрів на уряд Віктора Януковича.

Про це йдеться в заяві БЮТ, поширеній у п'ятницю.

БЮТ нагадує, що ще 2004 року "Янукович, по суті, був хрещеними батьком "РосУкрЕнерго", бо саме він разом з Кучмою створював цю компанію".

"А у 2006-2007 рр. році Партія регіонів стала головним політичним дахом "РосУкрЕнерго". Виборчий список цієї політичної сили безсоромно нашпигували представниками ділових та політичних інтересів одіозного Дмитра Фірташа, якого тепер все частіше і частіше називають головним спонсором Партії регіонів", - йдеться в заяві.

"Поки Юлія Тимошенко бореться з таким корупційним кублом як "РосУкрЕнерго", воно звило собі затишне гніздечко у фракції Партії регіонів – починаючи з надзвичайного та повноважного посла "РосУкрЕнерго" в Україні, екс-міністра палива та енергетики Бойка, закінчуючи колишнім керівником служби охорони РУЕ", - заявляють бютівці.

БЮТ заявляє, що "РУЕ під політичним дахом Партії регіонів шантажує державу і прагне тіньовими методами заробити чергові мільярди за рахунок громадян України".

Блок Юлії Тимошенко вважає, що блокування Партією регіонів роботи Верховною Ради, кінцевою метою якого є дестабілізація ситуації в країні та переформатування коаліції та влади, відбувається в тому числі і на вимогу "РосУкрЕнерго".

"В комерційній компанії "РосУкрЕнерго" та в Партії регіонів як її політичному представництві добре розуміють, що рано чи пізно Тимошенко знищить корупційне кубло в газовій сфері, тому і розгортають шалений спротив – від добре проплаченої дармовими грошима кампанії в пресі до спроб унеможливити роботу Уряду Тимошенко через дестабілізацію політичної ситуації", - йдеться в заяві.

В БЮТ переконані, що всі ці спроби приречені на провал.

"Уряд працював, працює й працюватиме максимально ефективно, незважаючи на блокаду парламенту, а "РосУкрЕнерго" рано чи пізно буде ліквідовано, незважаючи на його потужну політичну "кришу", - впевнені бютівці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування