Кличко образився на Балогу і запропонував самому зайнятися Черновецьким

П'ятниця, 22 лютого 2008, 14:10

Блок Віталія Кличка закликає секретаріат президента провести власне службове розслідування зловживань мера Києва Леоніда Черновецького.

"Блок Віталія Кличка закликає секретаріат президента не словом, а ділом довести послідовність і ініціювати власне службове розслідування зловживань глави Київської міськадміністрації Леоніда Черновецького з відстороненням його від виконання службових обов'язків", - йдеться в заяві Блока Кличка, переданому в агентство "Інтерфакс-Україна".

"Місцеве самоврядування в Києві не може бути ширмою для беззаконня, корупції і свавілля", - говориться в заяві.

У такий спосіб у блоці Кличка прокоментували лист до Кабінету міністрів за підписом глави секретаріату президента Віктора Балоги з вимогою припинити перевірку діяльності Київської міськадміністрації.

Блок Кличка нагадав, що він неодноразово закликав органи влади звернути увагу на масові зловживання з боку вищих посадових осіб Київської міськадміністрації і ужити відповідних заходів.

"Ми упевнені, що контрольна перевірка Кабінету міністрів виглядає хоча і запізнілим, але дієвим заходом, що має відновити справедливість у Києві, і зокрема, змусити Черновецького виконувати укази глави держави про захист прав інвесторів "Еліта-Центр", про увічнення пам'яті жертв Голодомору, про створення національного парку "Голосієво", - йдеться в заяві.

Блок Кличка закликає всі органи державної влади "бути послідовними і не вдаватися до подвійних стандартів в угоду політичній кон'юнктурі".

"Учасники нинішньої коаліції під час виборчої кампанії гарантували зміну влади в Києві. Президент України є почесним головою НСНУ - учасника коаліції, а глава його секретаріату був керівником виборчого штабу", - нагадує блок Кличка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News