Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Третьяков заздалегідь очистив Ющенка від планів Балоги

П'ятниця, 22 лютого 2008, 15:10

Член фракції "НУ-НС" Олександр Третьяков критикує плани створення главою секретаріату президента Віктором Балогою нової партії.

Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Профіль", повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Я не вірю в партію, що створюється вертикально – зверху вниз", – сказав Третьяков.

Депутат відзначив, що зверху вниз можна створювати тільки виконком партії, і нагадав, що партія "Народний союз "Наша Україна" створювалася знизу нагору, з волі виборця.

У той же час, він нагадав, що і раніше були спроби штучного створення пропрезидентських сил: "Уже були "Злагоди" штучні, НДП, СДПУ(о) – я не вірю в подібні сили. Я категорично проти цього".

При цьому Третьяков висловив сумнів, що ініціатива створення нової партії входить до політики президента Віктора Ющенка.

"Якщо ще раз хтось хоче випробувати долю і спробувати створити партію зверху вниз, командуючи з Банкової, то я на 100% упевнений – це не політика Віктора Ющенка, публічно проголошена ним у 2004 році", – вважає депутат.

Третьяков висловив думку, що вихід кількох людей з "НСНУ" ніяк не вплине на її рейтинги і ситуацію в партії: "У виході Віктора Івановича (Балоги) я не бачу ніякої проблеми для партії. Неприємність цю ми переживемо! Караван йде далі!".

Також він прогнозує, що з "НСНУ" можуть вийти партійці з закарпатської і черкаської організацій.

Як відомо, член фракції "НУ-НС" Олесь Доній вважає створювану главою Балогою партію спробою розширити електоральне поле для Ющенка за рахунок участі в ній представників від Партії регіонів на президентських виборах.

Лідер Соцпартії Олександр Мороз допускає, що частина представників Партії регіонів ввійде в створювану Балогою партію. 15 лютого Балога заявив про вихід з партії "Народний союз "Наша Україна".

Член фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко пояснює вихід глави секретаріату з "НСНУ" наміром створити нову пропрезидентську партію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...