Мороз візьме в союзники СДПУ(о)?

Субота, 23 лютого 2008, 09:59

Соцпартія України розглядає питання про координацію дій зі СДПУ(о).

Про це заявив лідер СПУ Олександр Мороз, повідомляє прес-служба партії.

Мороз відзначив, що в СДПУ(о) змінилося керівництво, і ця політична сила сьогодні стала більш активною і переконливою в соціал-демократичній ніші.

Він повідомив, що в суботу на політраді СПУ буде сформована робоча група по координації роботи з лівими політичними партіями.

При цьому Мороз заявив, що ідея створення "Соціалістичної партії Регіонів" "про яку багато говорять останнім часом", - не більш ніж технологічний проект, мета якого - підсилити позиції Партії регіонів на Сході й у Центрі України. Потім, за його словами, ця структура перейде під егіду Партії регіонів.

Він також вважає, що зараз спостерігається тенденція повернення в СПУ тих, хто свого часу з партії вийшов заради створення самостійного проекту. Так, за його словами, розпускається партія "Справедливість" Івана Чижа, велика частина її представників готові вступити в СПУ.

На думку Мороза, у соціалістів є всі шанси потрапити в наступний парламент.

"Подивіться, усі ліві партії - такі, як ПСПУ або "Союз лівих сил" - ні що інше, як спроби клонувати Соцпартію, послабити її. Але як показує досвід, успіхів на цьому поприщі чекати не варто, навіть і вклавши в розкручування клонів чималі кошти", - упевнений також він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування