Янукович поставив ультиматум Яценюку. Він хоче "побачити обличчя кожного"

Понеділок, 25 лютого 2008, 10:47

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що трибуна Верховної Ради буде розблокована у тому разі, якщо першим у порядок денний найближчого пленарного засідання буде поставлено обговорення "листа трьох" щодо НАТО.

Про це Янукович сказав під час круглого столу з приводу розблокування роботи Верховної Ради в понеділок.

"Розгляд цього питання повинен, безумовно, відбуватися у залі. І зал буде розблоковано, як тільки це питання буде поставлено у порядок денний першим. І воно буде розглянуто з пропозиціями всіх політичних сил. Таких постанов було зареєстровано 9", - сказав він.

При цьому Янукович пропонує голосувати за відповідні постанови підняттям рук.

"Спосіб голосування повинен бути піднятою рукою – "за" він, чи "проти", щоб ми побачили обличчя кожного", - сказав він.

Водночас Янукович висловив претензії до журналістів, зазначивши, що впродовж минулого тижня вони висвітлювали здебільшого позицію спікера Арсенія Яценюка з приводу розблокування роботи парламенту і лише частково позиції лідерів фракцій.

Саме тому Янукович наполіг, щоб преса була присутня під час всього засідання круглого столу.

"Тому що суспільство повинно знати, з чого все почалося. А почалося все з підпису (під зверненням представників української влади до НАТО щодо приєднання до ПДЧ)", - сказав він.

Янукович нагадав, що Яценюк підписав "лист трьох" без узгодження з Верховною Радою, тому, на його думку, у сесійній залі має пройти обговорення цього питання і кожен депутат має висловити своє ставлення до нього.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування