Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко готові працювати кожен день, аби януковичі заспокоїлись

Понеділок, 25 лютого 2008, 10:51

Лідер фракції БЮТ Іван Кириленко пропонує депутатам збиратися кожен день цього тижня для опрацювання політичної угоди, щоб наступного понеділка підписати її остаточний варіант.

Про це він сказав під час свого виступу на початку круглого столу щодо виходу з політичного конфлікту.

"Ми готові обмінятися сьогодні думками з тим, щоб завтра – післязавтра і кожного наступного дня скільки треба ми збиралися цього тижня , продовжуючи роботу круглого столу, щоб у понеділок можна було підписати остаточно документ", - сказав Кириленко.

Він знову закликав меншість розблокувати трибуну Верховної Ради для системної роботи парламенту і запропонував почати роботу з прийняття закону про опозицію, "щоб затвердити права колег по меншості".

Він також знову запропонував далі зосередитись на економічних та соціальних законах і відтепер відтягнути в часі питання, які роз’єднують суспільство.

На круглому столі в понеділок присутні лідери всіх депутатських фракцій. Від компартії замість лідера Петра Симоненка прийшов його заступник Адам Мартинюк.

Крім цього, в залі можна побачити депутатів від коаліції Романа Зварича, Миколу Томенка, Андрія Кожем'якіна і Андрія Портнова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...