Януковичі рвуться в Брюссель, де їх не чекають

Понеділок, 25 лютого 2008, 11:59

Зовнішньополітичний відділ апарату Партії регіонів працює над графіком зустрічей представників Партії регіонів у Брюсселі на 27 лютого.

Про це в понеділок в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" повідомив перший заступник керівника фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Наша делегація відвідає Брюссель, будуть проведені відповідні переговори і зустрічі з керівництвом Північно-Атлантичного Альянсу та інших європейських структур. З ким конкретно будуть зустрічі - зараз наш зовнішньополітичний відділ над цим працює", - підкреслив він.

Як відомо, делегація українських парламентарів відвідає Брюссель 26-27 лютого.

Зокрема, спікер Арсеній Яценюк планує взяти участь у 10-му засіданні делегації парламентського комітету зі співробітництва Україна-ЄС.

Раніше "регіоналка" Ганна Герман повідомила, що делегація Партії регіонів під час зустрічі з керівництвом НАТО в Брюсселі має намір обговорити питання про зняття з порядку денного Бухарестського саміту в квітні питання про приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО.

Однак у сформованому графіку зустрічей генерального секретаря НАТО Яап де Хооп Схеффера зустріч з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем не значиться.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування