МТС хоче з'їсти "Укртелеком"

Понеділок, 25 лютого 2008, 15:18

Оператор мобільного зв'язку компанія "Український мобільний зв'язок" (бренд МТС) зацікавлена в придбанні 67,79% акції найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком".

Про це журналістам заявив генеральний директор "Українського мобільного зв'язку" Андрій Дубовсков, повідомляють Українські новини.

"Звичайно, так", - сказав він, у відповідь на запитання журналіста про зацікавленість компанії в придбанні "Укртелекома".

Дубовсков додав, що МТС одержав запит від держави із проханням викласти своє бачення конкурсних умов із продажу "Укртелекому".

МТС направив свої пропозиції державі, у яких зазначив, що виступає за такі конкурсні умови, які б допускали участь у приватизації "Укртелекому" найбільших гравців як національного, так і світового телекомунікаційного ринків.

Дубовсков підкреслив, що, за його даними, такі запити держава відправила й іншим провідним операторам мобільного зв'язку в Україні.

Як відомо, Кабінет міністрів затвердив уточнений план розміщення акцій компанії "Укртелеком", який передбачає закріплення в державній власності 25%+1 акція й продаж на конкурсі за принципами аукціону 67,79% акцій компанії.

Кабмін доручив Фонду держмайна до початку березня провести оцінку пакета акцій для продажу й підготувати умови їх приватизації. 92,79% "Укртелекому" перебувають у власності держави.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування