У Черновецького справу на його зятя повісили на Луценка

Понеділок, 25 лютого 2008, 16:07

Голова фракції Блоку Леоніда Черновецького в Київраді Денис Комарницький вважає, що перекваліфікація кримінальної справи за фактом інциденту за участю його і зятя Леоніда Черновецького В'ячеслава Супруненка свідчить про політичне замовлення при її порушенні.

Про це він сказав, коментуючи заяву генпрокурора Олександра Медведька про закриття кримінальної справи проти нього і Супруненка і порушення справи за фактом інциденту за їхньої участі, повідомляє прес-служба Київради.

"Справедливість бере гору. Абсурдність обвинувачень, які були використані при порушенні кримінальної справи, ніщо інше, як організація політичного замовлення, метою якого є дискредитація мера Києва і Блоку Леоніда Черновецького", - сказав Комарницький.

Він зазначив, що "провокації щодо депутатів Блоку Леоніда Черновецького і нападки з боку співробітників МВС" почалися після бійки між міністром МВС Юрієм Луценком і Черновецьким.

"Зважаючи на все, міністр МВС Юрій Луценко, намагаючись хоч якось зберегти обличчя після свого ганебного вчинку, дав команду своїм підлеглим робити все можливе для публічної дискредитації мера Києва і Блоку Леоніда Черновецького. У зв'язку з цим, як ми неодноразово заявляли, правоохоронні органи почали проводити "відповідну роботу", - заявив Комарницький.

На його думку, у даному випадку, генпрокурор "чітко визначив, що факти, на підставі яких було порушено кримінальну справу, є абсолютно недостовірними".

"Вважаю, що в правовій демократичній державі, якою прагне бути й Україна, перед законом повинні бути усі рівні. Сподіваюся, провокаційні дії з боку МВС на цьому випадку закінчаться, оскільки всі обвинувачення і нападки безпідставні, протизаконні й абсурдні, а Луценко понесе покарання", - заявив Комарницький.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News