Тимошенко призначила себе відповідальною

Понеділок, 25 лютого 2008, 18:11

Кабінет Міністрів визначив відповідальні установи й посадові особи за підготовку до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це сказано в постанові Кабміну № 292-р від 15 лютого, повідомляють Українські новини.

Відповідно до розпорядження, Кабмін визначив прем'єр-міністра (відповідно до функціонального розподілу обов'язків) відповідальним за реалізацію державної політики з питань підготовки до ЧЄ-2012, а також за координацію діяльності різних установ у питаннях, що виходять за межі компетенції Національного агентства з питань підготовки до ЧЄ-2012.

У свою чергу, Кабмін зобов'язав Нацагентсво готувати пропозиції про включення об'єктів, будівництво яких необхідно для підготовки до чемпіонату, у відповідні проектні документи, вести моніторинг ефективності використання залучених інвестицій, забезпечити діяльність інформаційного бізнес-центру для інвесторів.

Інші органи державної влади повинні діяти в питаннях підготовки до ЧЄ-2012 у співпраці з Нацагентством.

Зокрема Мінтрансзв'язку повинне забезпечити підготовку необхідної транспортної інфраструктури, Мінсім'ї - підготовку спортивної інфраструктури, Міністерство культури й туризму - туристичної інфраструктури.

Крім того, Кабмін доручив Мінпраці забезпечити підготовку до чемпіонату необхідними трудовими ресурсами, організувати залучення волонтерів, доручив МЗС підготувати необхідні міждержавні домовленості з Польщею, правоохоронним органам і МНС - забезпечити правопорядок і необхідні контртеррористичні заходи, забезпечити захист від загроз техногенного характеру.

Також Кабмін доручив Нацагентству протягом місяця підготувати законопроект "Про внесення змін до закону України "Про організацію й проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу", у якому передбачити координуючі функції Нацагентства серед органів виконавчої влади в питаннях підготовки до ЧЄ-2012.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування