Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "НУ-НС" кажуть, що комуністи згадали про Балогу, бо залишилось 17 діб

Вівторок, 26 лютого 2008, 13:09

Депутат від "НУ-НС" Юрій Кармазін називає "піар-кампанією" пропозицію члена КПУ створити слідчу комісію Верховної Ради щодо перевірки законності діяльності заступника голови секретаріату президента Віктора Балоги, його брата та інших причетних осіб.

Як сказав він в інтерв’ю УНІАН, в ситуації, коли фракція КПУ разом із фракцією Партії регіонів "підвісили весь парламент і сьогодні залишилось 17 діб до розпуску, це виглядає як піар-крок і ніяк не більше".

Кармазін зазначив, що в ході роботи парламенту будь-яке питання можна розглядати, внісши його спочатку в порядок денний.

Водночас, він наголошує, що в першу чергу треба прийняти закон про депутатські слідчі комісії.

Кармазін зазначив, що не може "нічого сказати, щодо наявності чи не наявності фактів на які він (автор проекту постанови) посилається в проекті постанови".

Він додав, що не бачив "той проект постанови, оскільки "не кидаю все, щоб читати таких "серйозних авторів".

За словами НУ-НСівця, фракція КПУ "це не та політична сила, якою я опікуюся і від якої щось залежить" і не виключає, що "він зареєструє проект постанови і про ліквідацію плям на сонці".

Кармазін наголошує, що це є "піар кампанія" фракції КПУ.

Як відомо, 25 лютого депутат Компартії Спіридон Кілінкаров зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про утворення тимчасової слідчої комісії з питань перевірки фактів порушень Конституції та законів України, фактів корупційних дій, розкрадання держмайна та зловживань службовим становищем з боку глави секретаріату президента Віктора Балоги та першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Балоги та інших причетних до цього посадових осіб.

Як зазначається в пояснювальній записці до проекту постанови, підставами для утворення такої слідчої комісії є факти "систематичних грубих порушень... розкрадання державного майна, зловживань службовим становищем" з боку Віктора та Івана Балог і інших причетних посадових осіб.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...