Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не прийшла до Ющенка, але звіт передала

Середа, 27 лютого 2008, 09:11

Проблему погашення заборгованості за російський газ у резиденції президента України обговорюють глава держави Віктор Ющенко і перший віце-прем'єр Олександр Турчинов.

Як повідомила прес-секретар глави уряду Марина Сорока, прем'єр-міністр країни Юлія Тимошенко не змогла прийти на зустріч із президентом через хворобу.

У вівторок Ющенко зобов'язав прем'єра "прийняти негайні вичерпні заходи" для повного погашення заборгованостей за газ, пише "Газета.ру" з посиланням на ІТАР-ТАРС.

Водночас, Тимошенко таки надала президентові до 9 ранку середи звіт про стан погашення Росії заборгованості за спожитий газ, як того вимагав Ющенко.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомила керівник Головного управління інформаційної політики секретаріату президента Лариса Мудрак.

"Юлія Тимошенко надала звіт у письмовій формі", - сказала Мудрак.

Вона додала, що звіт свідчить про те, що з проплатою з української сторони Росії за газ усе нормально.

Як відомо, Ющенко у вівторок направив офіційну телеграму Тимошенко, у якій вказав на невиконання московських домовленостей двох лідерів.

Глава держави зобов'язав керівника уряду "прийняти негайні вичерпні заходи для повного погашення заборгованостей української сторони за спожитий природний газ і безумовне виконання всього пакету досягнутих домовленостей".

Тимошенко повинна була особисто доповісти президентові про вжиті Кабінетом міністрів заходи до 9 години ранку 27 лютого.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування