Кличко вважає, що 1 березня команді рейдерів Черновецького прийде кінець

Середа, 27 лютого 2008, 10:40

З 1 березня 2008 року з'являться законні підстави для дострокового припинення повноважень Київради і призначення нових виборів у цей орган.

Так у Блоці Кличка прокоментували скасування чергового пленарного засідання міськради і перенесення його на невизначений термін, повідомляє Обком.

Як підкреслює прес-служба блоку, відповідно до закону "Про місцеве самоврядування в Україні", сесія ради скликається не рідше одного разу на місяць. У випадку, якщо сесії не проводяться без поважних причин у визначений термін, повноваження ради можуть бути достроково припинені.

Останнє пленарне засідання Київради було проведено 31 січня 2008 року.

"Отже, відповідно до закону діюча Київрада втратила легітимність і повинна бути розпущена. Уже місяць Київрада знаходиться під контролем рейдерів на чолі з Черновецьким, що втратили більшість і всупереч законові блокують роботу вищого представницького органа міста", - говориться в повідомленні.

Блок Віталія Кличка звертається до Кабінету міністрів і Мін'юсту з пропозицією оприлюднити юридичні висновки щодо механізмів дострокового припинення повноважень Київради, з огляду на недосконалість системи референдуму, повідомляє прес-служба блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...