Рибачук: Балога не завжди відображає позицію президента

Середа, 27 лютого 2008, 10:44

Екс-голова секретаріату президента Віктора Ющенка Олег Рибачук висловлює стурбованість роллю чинного секретаріату президента у тому, що названо протистоянням гілок влади і міжусобицями партнерів урядової коаліції.

Як сказав Рибачук "Бі-Бі-Сі", на його думку голова секретаріату Віктор Балога не завжди відображає позицію президента, а натомість виступає як окремий політичний гравець.

Так він відповідав на запитання щодо низки заяв Балоги для преси, в яких містилася критика пропрезидентського блоку "НУНС" та уряду.

Рибачук, який брав участь у міжнародній конференції в Лондоні сказав, що міжнародна спільнота зі стурбованістю дивиться на те, що виглядає як міжусобиці в лавах українських політичних сил, які називають себе реформістськими.

Як відомо, Рибачук у минулому – міністр із питань євроінтеграції, згодом очолював секретаріат президента. Він також був радником Ющенка, з грудня є позаштатним радником, що особисто підтвердив "Українські правді".

Водночас, голова служби інформаційної політики секретаріату президента Лариса Мудрак заявила, що Рибачук звільнився з посади радника президента за власним бажанням.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування