Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" чекають провокацій у Сєвєродонецьку

Середа, 27 лютого 2008, 14:27

Депутат фракції Партії регіонів Віктор Тихонов заявив, що організаторів другого Сєвєродонецького з'їзду депутатів усіх рівнів турбує можливість провокацій під час проведення заходу.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Ми боїмося провокацій. Адже спочатку збиралися проводити з'їзд 23 лютого. Але на цей день призначили з'їзди ще 13 націоналістичних правих організацій і БЮТ у цьому ж місті й в одній будівлі. Хоча дозвіл отримали тільки ми. Є офіційна угода. З 9 до 18 години ця будівля наша. Ми зараз приводимо її у порядок", - зазначив Тихонов.

На його думку, той факт, що після перенесення дати проведення з'їзду на 1 березня жодна із цих 13 партій 23 лютого не провела ні однієї зустрічі в Сєвєродонецьку, говорить про те, що вони збиралися займатися провокаціями.

"І розкрили свої позиції. Особливо, коли в "Українській правді" опублікували статтю "Чи бути Сєвєродонецьку-3", де автор чітко сказав, що якщо СБУ не пересаджає і не знищить зачинателів цього з'їзду, то вони самі зможуть розгромити з'їзд і тих, хто буде там присутній", - відзначив Тихонов.

"Звичайно, ми цього не хочемо, і тому працюємо з правоохоронними органами. Просимо їх, щоб вони не допустили кровопролиття. І ми будемо робити усе для того, щоб цього не було", - запевнив "регіонал".

За його словами, у Сєвєродонецьку буде посилена охорона.

"Адже вже були спроби кидати навчальні гранати. Тому приміщення, де пройде з'їзд, буде перевірено на наявність вибухівки. Буде виставлена охорона за дві доби. Буде охоронятися як спецпідрозділами, так і громадськими організаціями", - розповів Тихонов.

"Крім того, (міністр внутрішніх справ Юрій) Луценко пообіцяв зробити все, щоб забезпечити мирне проходження всіх з'їздів, які будуть у Сєвєродонецьку. Дай Боже, щоб так було", - підкреслив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування