Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойко побачив, як Тимошенко створює газову схему на вибори

Четвер, 28 лютого 2008, 07:08

Представник Партії регіонів Юрій Бойко вважає, що команда Юлії Тимошенко намагається створити нову газову схему, щоб заробити гроші на президентські вибори.

"На переговори їздять її партнери з корпорації "Ітера", яка була причетна до справи Лазаренка. Там створюється нова схема постачання, щоб заробити гроші на президентську кампанію", - сказав він в ефірі 5 каналу.

На запитання, яким чином буде створена така схема, якщо в новому посереднику половина належатиме "Газпрому", а половина "Нафтогазу", Бойко не дав чіткої відповіді.

"Сьогодні йдуть висловлювання високопосадовців, що переговори починаються з чистого аркуша. Але враховуючи, що в них приймає участь "Ітера" та ІСД, ми можемо зробити висновок, що схема буде іншою", - відповів він.

На запитання, за якою ціною Україна платитиме за начебто "боргові" 1,9 мільярдів кубометрів газу, Бойко сказав, що це невідомо, і "оскільки немає документів, то на нас можуть списати все що завгодно".

"Це якщо пояснити на побутовому рівні, то уявіть, що ви прийшли до крамниці і набрали повен кошик товару, не спитавши ціну. І продавцеві сказали, щоб надіслав рахунок вам додому. І керівництво магазину вписало в цей рахунок, що хотіло, а ви, побачивши його, розуміли, що це зовсім інша ціна", - пояснив він.

"Зараз ми маємо невідомий газ, невідомої ціни", - додав Бойко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування