Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали образились за Януковича у Брюселі?

Четвер, 28 лютого 2008, 09:07

Депутат фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що депутат від блоку "НУ-НС", екс-міністр закордонних справ Борис Тарасюк більше ніколи не очолить Міністерство закордонних справ.

Про це вона сказала в ефірі "5 каналу" увечері 27 лютого, повідомляють "Українські новини".

"Тарасюк ніколи не був гарним дипломатом і, властиво, його істеричність стала причиною того, що він вже не є міністром закордонних справ і вже ним ніколи не буде... я говорю це впевнено", - сказала вона.

На думку "регіоналки", Тарасюк ганьбить Україну за кордоном, коли відвідує від її імені міжнародні заходи.

"Як правило, таких людей більше не висувають на високі посади", - зазначила Герман.

Підставою для таких її тверджень нібито стала поведінка Тарасюка на засіданні комітету "Україна - ЄС", яке проходить у Брюсселі (Бельгія), на якому він головував.

Герман підтвердила, що у засіданні цього комітету брав участь лідер Партії регіонів Віктор Янукович, який ознайомив європейців з подіями й причинами парламентської кризи в Україні.

Після слів Януковича Тарасюк запропонував членам комітету обговорити відповідну ситуацію, але ніхто не виявив бажання.

Після цього, за словами Герман, представник коаліції розкритикував слова Януковича і виклав свою думку про причини кризи, винуватцями якої, на його думку, є опозиція.

Як відомо, у січні 2007 року Тарасюк подав у відставку з посади міністра закордонних справ. Він займав цю посаду з лютого 2005 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування