Клінтон перечепилася через Медведєва

Четвер, 28 лютого 2008, 11:13

На одних з останніх дебатів кандидати в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон і Барак Обама вважають, що російський кандидат у президенти Дмитро Медведєв не буде самостійним.

"Я можу сказати, що він відібраний спадкоємець, що він явно поставлений Путіним, що в нього мало незалежності і Путін його може контролювати", - сказала Клінтон.

Однак, відповідаючи на питання, чи знає вона ім'я спадкоємця Путіна, Клінтон не відразу змогла його назвати.

"Медведєв – або щось у цьому роді", - сказала Клінтон, слова якої наводить Reuters.

Обама, якому також задавали питання про Медведєва, не вимовляв його імені. Він також сказав, що Путін буде контролювати дії Медведєва.

"Путін дав зрозуміти, що він буде продовжувати тримати все під контролем, очолюючи уряд", - сказав Обама.

Як відомо, кандидат від республіканської партії Джон Маккейн уже прославився тим, що через тиждень після мюнхенської промови Путіна в лютому 2007 р. зробив характерне застереження: "Німецький президент Путін виступив там з однією зі своїх промов у стилі холодної війни", нагадує російська газета "Ведомости".

А минулого тижня італійський сенатор і колишній прем'єр Джуліо Андреотті, виступаючи в шоу на одному з телеканалів, сказав таку фразу: "Після похорону Путіна, де я брав участь".

Свою помилку італійський політик помітив лише наприкінці передачі. "Звичайно, я мав на увазі Бориса Єльцина", — зніяковіло поправився Андреотті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...