Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сєвєродонецьк їде 3 тисячі "приборкувачів" сепаратизму

Четвер, 28 лютого 2008, 11:51

1 березня в Сєвєродонецьку відбудеться гуманітарно-просвітницьке Віче "Один народ – одна Україна" з метою запобігання новій спробі сепаратизму.

Про це заявив на прес-конференції в Києві у четвер голова оргкомітету Віче Михайло Ратушний, інформує "Остров".

"Ми не можемо допустити нового Косово, нового зазіхання на територіальну цілісність, що відбувається в легальний спосіб у славному місті Сєвєродонецьк...", - сказав він.

"Ми вважаємо, що на східному рубежі є загроза територіальної цілісності нашої держави, і наша громадська позиція полягає у тому, щоб цю загрозу зупинити хоча б там, і ми її зупинимо", - заявив Ратушний.

Водночас він зазначив, що проведення Віче – це не провокація, а вияв своєї позиції.

Також Ратушний повідомив, що учасники Віче – це, в основному, представники громадських організацій. Представники політичних партій не виявили бажання взяти участь у заході.

Передбачається, що у Віче візьмуть участь близько 3 тисяч осіб із Києва, Харкова, Донецька, Луганська, Дніпропетровська.

Як відомо, на 1 березня у Сєвєродонецьку заплановано провести другий Всеукраїнський з'їзд депутатів рад усіх рівнів.

* * *

Прес-служба блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" повідомляє, що у четвер, 28 лютого, розпочинається Всеукраїнська антисепаратистська акція "Україна в нас єдина! Не шматуйте Україну!".

В рамках акції 28 лютого о 15.00 в Луганську в приміщенні українсько-канадського центру "Відродження" за участі "Молодіжного Союзу "Наша Україна" та інших громадських організацій національно-патріотичного спрямування Луганської області, відбудеться засідання "круглого столу", сказано в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування