СДПУ(о) злякалося Ющенка на танку

Четвер, 28 лютого 2008, 15:31

Перший заступник голови СДПУ(о) Ігор Шурма вважає, що зміна пезидентом Віктором Ющенком вишиванки на камуфляж є свідченням підготовки силового варіанта вирішення політичної напруги.

Як повідомили в прес-службі СДПУ(о), за словами Шурми, починаючи з 2005 року образ Ющенка асоціюється "з вишиванкою, солом'яним капелюхом і свистулькою у зубах, з яким він їздить по ярмарках".

"А останнім часом, невідомо чому, він почав з'являтися в камуфляжі, на танку, в оточенні міліції і на навчаннях спецпідрозділів", - відзначив він, повідомляє Ліга.

На думку представника СДПУ(о), це означає, що сьогодні робиться спроба сформувати новий імідж президента, у якому він повинен стати "своєю людиною" у силових структурах.

"З огляду на непередбачуваність Банкової і напругу, що помітні у взаєминах президента і прем'єра, параліч роботи Верховної Ради, ми, напевно, стаємо свідками можливої реалізації запланованого силового сценарію. І, таким чином, сценарій запровадження безпосереднього президентського правління здобуває реальні обриси", - сказав Шурма.

27 лютого президент України здійснив першу поїздку з огляду військових об'єктів української армії. На полігоні в Чернігівській області він очолив команду українського танка "Булат".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування