"Наша Україна" залишилась без ще одного багнета

Четвер, 28 лютого 2008, 15:47

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації, член президії партії НСНУ Віктор Бондар має намір вийти з лав партії.

Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської облдержадміністрації, передає УНІАН.

Офіційно припинити членство в партії керівник Дніпропетровської області має намір після проведення політради партії НСНУ, додали в прес-службі.

Сам Бондар назвав причиною такого рішення неефективність партії, котра, незважаючи на стабільну і самовіддану роботу рядових членів партії в областях, в цілому все ж таки не змогла виконати поставлені перед нею завдання.

"Глибоко вдячний тим членам партії, котрі на місцях усі ці роки працювали на процвітання і благополуччя України", - сказав він.

"У той же час НСНУ в своєму сьогоднішньому складі не змогла створити єдину, могутню партію, котра б забезпечила проведення глибоких реформ і зміну підходів до принципових для держави питань у соціальній, економічній, промисловій сферах", - заявив Бондар.

"Досі так і не створена політична сила, єдина партія, котра могла б виступити "єдиним фронтом" і усунути корупцію, забезпечити оптимізацію податкової, митної системи, вирішити проблеми бізнесу і промислових галузей", - додав Бондар.

Губернатор зазначив, що для нього, як керівника області, є неприйнятною ситуація, коли всупереч завданням, поставленим президентом Віктором Ющенком, НСНУ так і не змогла забезпечити перегляд міжбюджетних відносин.

Губернатор заявив, що якщо коаліція і головна партія, в лавах якої він перебуває, не здатна вирішувати першочергові для держави завдання, він вважає за краще вийти з партії і шукати ефективніші об`єднання.

За словами голови Дніпропетровської обладміністрації, для комплексного вирішення численних проблем, які на сьогодні існують, "перспективним є створення єдиної, могутньої партії, до якої увійдуть авторитетні бізнесмени, керівники успішних промислових підприємств, мери, губернатори та інші впливові, шановані в регіонах і центрі люди, котрі розуміють, що штучне розділення країни на частини безперспективне".

Нова партія, за словами Бондаря, не повинна будувати свою роботу на нескінченній експлуатації теми мови спілкування в різних областях України, різниці Заходу і Сходу країни, вступі чи невступі в НАТО.

"У державі є реальніші, прагматичніші завдання, які ми зобов`язані вирішити: треба зупинити постійне зростання тарифів, треба будувати дороги, аеропорти, заводи, лікарні, школи, розвивати торгову, соціальну та іншу інфраструктуру для людей, необхідно змінити ставлення держави до бізнесу та усунути сотні узгоджень, дозволів, сертифікатів, які гальмують розвиток підприємництва", - заявив Бондар.

"Людей, котрі хочуть заробляти, необхідно звільнити від численних чиновників, які часто просто знущатимуться над бізнесом. А чиновників у свою чергу треба звільнити від нестерпної бюрократії, оберемку паперів: всіляких звітів, планів, відписок, рапортів, які за останні десять років задавили в службовців всяку ініціативу і, забираючи всі сили і час, просто не дозволяють допомагати людям у вирішенні їх реальних проблем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:48
Керівники усіх відділів Samsung перейдуть на 6-денний робочий тиждень
10:39
фотоНа Донеччині за добу через російські обстріли загинули 4 людини 
10:31
ЗМІ: Іспанія протягом тижнів визнає палестинську державу
10:31
"Я закохуюся – це моя проблема". Історія харківського бізнесмена, екс-"регіонала" та волонтера Юрія Сапронова
10:30
фото, доповнено Росіяни вдарили по Дніпру і області: убили 6 дорослих і 3 дітей
10:25
Метро на Троєщину: у КМДА показали роботи на Подільському мосту
10:16
відеоГУР: Російський Ту-22МЗ вдалося збити на відстані 300 км від України. Чим саме
10:10
Як зниклого безвісти визнають полоненим: що треба знати про статуси та шлях підтвердження з боку Росії
10:01
Туск домовлятиметься зі Столтенбергом і Сунаком про захист польського неба
09:58
Росія стала головним постачальником нафти до Індії, потіснивши частку ОПЕК до історичного мінімуму
Усі новини...