Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція зробила "регіоналам" приємно і обіцяє, що Рада запрацює

П'ятниця, 29 лютого 2008, 07:07

Коаліція політичних сил у Верховній Раді пішла на поступки опозиціонерам для того, щоб наступного тижня парламент почав працювати у пленарному режимі.

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив член НУ-НС Роман Зварич.

На його думку, Верховна Рада має всі шанси почати повноцінно працювати вже з початку наступного тижня, оскільки для того, щоб розблокувати роботу парламенту коаліція пішла на поступки опозиціонерам.

"Ми виходимо на дуже просте формулювання, яке фактично зводиться до повторення формулювання яке в Універсалі національної єдності. Тобто, остаточний вступ до НАТО за наслідками Всеукраїнського референдуму", - сказав Зварич.

"Ми також погодилися відкликати нашу постанову, де мова йде про підтримку дії президента, прем'єр-міністра й голови Верховної Ради (щодо звернення до НАТО про приєднання України до ПДЧ)", - додав він.

***

Водночас, як повідомляє ICTV, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк збирає лідерів фракцій для завершення роботи над так званим протоколом порозуміння.

До робочої групи спікер запросив представників чотирьох фракцій, крім комуністичної, яка наразі не бачить можливості для відновлення повноцінної роботи Ради.

Головна проблема у переговорах – різні позиції в питанні приєднання України до Плану дій щодо набуття членства в НАТО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування