Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Павленко влаштує конкурс охочим відремонтувати "Олімпійський"

П'ятниця, 29 лютого 2008, 08:42

Проект реконструкції НСК "Олімпійській" буде обрано через відкритий конкурс.

Про це на прес-конференції у четвер заявив міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, повідомляє прес-служба відомства.

За його словами, Кабміном ухвалено рішення про проведення архітектурного конкурсу з визначення кращої пропозиції щодо реконструкції НСК "Олімпійський".

Павленко повідомив, що порядок проведення конкурсу та вимоги до учасників і проекту розроблялися фахівцями Мінсім’ямолодьспорту спільно з усіма зацікавленими відомствами та організаціями.

Головними критеріями проекту визначено відповідність вимогам безпеки UEFA та спроможність реалізувати проект у встановлені терміни.

Водночас міністр зауважив, що конкурс буде оголошено після того, як весь пакет документів буде схвалений рішенням Наглядової ради Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

Засідання під головуванням віце-прем’єра Івана Васюника заплановано на понеділок 3 березня.

За словами Павленка до конкурсу будуть допущені як українські, так і закордонні компанії, що мають досвід будівництва арен такого класу.

До складу журі увійдуть фахівці з архітектури, спортивні функціонери та інші особи, які можуть виступити експертами при оцінці проектів. Попередні строки проведення конкурсу визначені в межах одного місяця.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування