Тимошенко пообіцяла подолати "цунамі"

Понеділок, 10 березня 2008, 20:27

Прем'єр Юлія Тимошенко запевнила, що Україна стане членом Європейського Союзу.

Про це вона заявила на конференції "Україна-ЄС: назустріч спільним викликам" у Брюсселі, повідомляє прес-служба уряду.

"Ми впевнені в наших силах, впевнені у єдності демократичної команди, в тому числі, у єдності команди уряду та президента, а також в тому, що Україна буде членом Європейського Союзу", - зазначила Тимошенко.

Прем'єр відзначила, що уряд знає про проблеми, з якими сьогодні в Україні стикаються іноземні інвестори. За словами Тимошенко, з метою усунення цих проблем уряд готовий продовжувати співпрацю з Європейською бізнес асоціацією.

Вона нагадала, що уряд працює над реалізацією пропозицій, наданих цією асоціацією, щодо покращення інвестиційного клімату в Україні. "Ми прагнемо бути країною, привабливою для іноземних інвестицій", - наголосила Тимошенко.

При цьому прем'єр заявила, що Україна постійно стикається з перешкодами, які можна порівняти з найбільшим у світі цунамі. "Це цунамі протидії, бо суспільство звикло жити в напівтіньовій економічній ситуації", - зазначила Тимошенко.

Водночас, за її словами, сьогодні в Україні чиниться величезна протидія реформам з метою збереження старої системи. "Але наша урядова команда зможе прийняти всі виклики та показати результат", - переконана прем'єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування