У Литвина готові працювати з пропозиціями

Вівторок, 11 березня 2008, 10:35

Депутат фракції Блоку Литвина Олег Зарубінський виключає можливість переформатування наявної коаліції у Верховній Раді.

Про це він заявив у інтерв’ю "Львівські газеті", текст якого наводить прес-служба Блоку Литвина.

"Безумовно", - сказав він на запитання, що про переформатування коаліції не йдеться, а йдеться лише про ситуативну підтримку певних законодавчих ініціатив.

"Ми не хочемо конфронтації. А щодо переформатування коаліції, то це, очевидно, є однією з головних причин тих подій, які зараз відбуваються в парламенті", - додав Зарубінський, маючи на увазі тривале блокування парламенту, яке завершилось у четвер.

На запитання про те, чи надходили до Блоку Литвина якісь пропозиції щодо співпраці з боку блоку "НУ-НС" і чи готовий Блок Литвина до цього, Зарубінський відповів: "Так, ми ж співпрацюємо!"

"Мене такі заяви (про курс на зближення з Блоком Литвина), які часто-густо в хронологічній послідовності залежать, очевидно, від проблем у тих чи інших блоках і фракціях, трошки дивують. Із ким ми не співпрацюємо? Та без нашого позитивного голосування жодне рішення не ухвалено", - зазначив він.

"Тобто там, де є позитивна спрямованість того чи іншого законопроекту, ми голосуємо... Співпрацюємо не стільки із силами, скільки з конструктивними ініціативами та пропозиціями. Звідки б вони не виходили", - наголосив Зарубінський.

За його словами, для представників фракції Блоку Литвина "сесійна зала не поділена на дві половини".

"Навіть якщо вони двадцять разів будуть нашими опонентами, а законодавча ініціатива відповідатиме потребам людей, ми віддамо за неї 20 голосів. А щодо якихось організаційних форм, то нехай чіткіше сформулюють свої пропозиції. Хіба валиться коаліція? Хіба хтось вийшов із фракцій коаліції? Чи я щось не розумію?", - додав Зарубінський.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування