Черновецькому пояснили, що Яценюк і Ющенко - не рейдери

Вівторок, 11 березня 2008, 10:58

Голова тимчасової слідчої комісії щодо розслідування діяльності київської влади Микола Томенко вважає реакцію мера Києва Леоніда Черновецького на створення комісії "дещо нервовою".

Як повідомляє прес-служба Томенка, він попросив київську міську владу не турбуватися, оскільки комісія буде діяти згідно з чинним законодавством.

"Занадто політично сміливо з боку київської влади, до якої специфічне ставлення не тільки у Верховній Раді, а й у киян, до категорії "політичних рейдерів" віднести голову ВР Арсенія Яценюка, Петра Ющенка з "Нашої України - Народної самооборони", 61 представник якої проголосував за постанову про створення ТСК, 27 комуністів на чолі з Петром Симоненком та Адамом Мартинюком, 8 представників Блоку Литвина, серед яких Сергій Гриневецький та Катерина Ващук тощо", - вважає голова комісії.

Томенко нагадав, що на відміну від багатьох інших ТСК, дана комісія не є інструментом опозиції або влади, а представляє позицію Верховної Ради, оскільки за необхідність її створення проголосували 248 народних депутатів, які представляють усі фракції парламенту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування