Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький ігнорує Тимошенко з благословення Балоги?

Середа, 12 березня 2008, 10:12

Народний депутат від фракції "Наша Україна – Народна самооборона", колишній мер Києва Олександр Омельченко вважає, що столичний міський голова Леонід Черновецький заявив про намір відмовитися від участі в засіданні Кабінету Міністрів за згодою секретаріату президента.

Як передає кореспондент УНІАН, таку думку Омельченко висловив у середу журналістам у Кабінеті Міністрів.

"Секретаріат Президента "кришує" Черновецького. Я не хочу так говорити, це по-блатному. Але те, що без відома секретаріату президента він би такої заяви не зробив, – я в цьому переконаний", - сказав Омельченко.

Він наголосив, що, відповідно до закону України про столицю і постанови Конституційного суду, Київський міський голова підзвітний і підконтрольний Кабінету Міністрів і "тільки відповідальний перед президентом".

Як відомо, серед питань порядку денного сьогоднішнього засідання Кабміну зазначено і звіт голови КМДА Черновецького про виконання актів законодавства і вирішення актуальних проблем розвитку Києва. Черновецький повинен бути присутній як доповідач на цьому засіданні.

Проте вчора він послав прем`єр-міністрові Юлії Тимошенко відкритого листа, в якому заявив, що не звітуватиме перед Кабміном про діяльність столичної міськдержадміністрації, а згоден доповідати з цього питання перед президентом України Віктором Ющенком і столичною громадою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування