У ЦВК знову не сталося дива

Середа, 12 березня 2008, 10:40

Центральна виборча комісія відмінила своє засідання у середу з розгляду питання про заміщення депутатів БЮТ у Київраді через відсутність кворуму.

Як повідомила журналістам у залі засідань ЦВК заступник голови Комісії Жанна Усенко-Чорна, шестеро членів комісії на сьогоднішній день не можуть взяти участь в засіданні, повідомляє УНІАН.

Зокрема, за її словами, у відрядженні перебуває голова комісії Володимир Шаповал, на лікарняному знаходяться Юрій Данилевський, Андрій Магера, Олександр Шелестов, Анатолій Писаренко, Юрій Донченко перебуває у відпустці.

Усенко-Чорна зазначила, що голосів дев’ятьох членів комісії, які з’явились на засідання, недостатньо для його легітимності, отже, немає можливості розпочати це засідання.

У зв’язку з цим, повідомила вона, засідання щодо визнання обраними та реєстрації нових депутатів БЮТ у Київраді призначено на четвер, 13 березня, на 11.00.

Як повідомлялося, засідання ЦВК, на якому планувалося розглянути питання щодо визнання обраними депутатів Київради за поданням БЮТ, через відсутність кворуму також відмінялися 6 й 11 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування