Регіони порадили БЮТ "просто піти на ринок"

Середа, 12 березня 2008, 11:26

Партія регіонів називає абсурдом і міфом заяву Блоку Юлії Тимошенко про те, що "регіонали" готують широкомасштабну "дезінформаційну кампанію, скеровану на роздмухування інфляційних процесів".

"Чергова заява прес-служби БЮТ стосовно якихось начебто рекламних роликів Партії регіонів про стрибок інфляції та цін зроблена з переляку", - сказано у заяві-реакції Партії регіонів, розповсюдженій її прес-службою.

"Статистичні дані, які подали дуже тривожні цифри росту інфляції за лютий, різкий стрибок цін фактично на всі товари і, головне, на продукти харчування, невдоволення людей, викликане авантюрною політикою уряду Тимошенко – ось справжня причина паніки в БЮТ", - сказано в ній.

Партія регіонів стверджує, що в ситуації з інфляцією БЮТ "як завжди в подібних випадках... діє за трафаретом – шукай винних на стороні".

"У даному випадку вину за суттєве погіршення рівня життя людей, спричиненого непрофесійністю уряду Тимошенко, пробують звалити на якісь телевізійні ролики, яких не існує не лише в природі, а й навіть в уяві", - стверджують "регіонали".

"Бо навіщо, скажіть будь ласка, витрачати, як стверджує БЮТ, мільйони доларів на те, щоб розповідати людям історії, які їм щодня розповідає саме життя? Навіщо розповідати громадянам України про те, що кожен день ціни ростуть практично на все – на хліб, молоко, олію, овочі, фрукти, ліки і т.д.? Адже кожна людина знає це не зі слів, і не з телевізора, а з реального життя", - додають вони.

У Партії регіонів радять працівникам прес-служби БЮТ "замість того, щоб строчити абсурдні заяви, просто піти на ринок, в перший-ліпший гастроном – там усе написано на цінниках, а покупці, яких вони зустрінуть, розкажуть все, що вони думають про новий уряд краще, ніж найталановитіші технологи".

"А ще більш корисно для нового уряду було б сформувати Кабмін не з піарників, які в основному продукують фальшиві новини для телевізорів, а з професійних менеджерів, які були б спроможні давати добрий результат в економіці та управлінні державою", - радять "регіонали".

"Словом, "зрітє в корєнь", шановні колеги, і остерігайтеся власної непрофесійності та неспроможності керувати державою, а не якихось міфів про неіснуючі ролики Партії регіонів", - сказано в заяві Партії регіонів.

"А стосовно ваших хвилювань про те, чи варто запасатися продуктами харчування, то можна точно сказати одне – заливати бензин у вільні каністри треба неодмінно – уряд і тут дохазяйнувався до небаченого зростання цін", - додають "регіонали".

Як відомо, у середу вранці БЮТ заявив, що "з добре поінформованих джерел" стало відомо, що "Партія регіонів готує широкомасштабну спеціальну дезінформаційну кампанію, скеровану на роздмухування інфляційних процесів", на яку планує витратити "десятки мільйонів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування