Черновецький обіцяє пережити Тимошенко

Середа, 12 березня 2008, 17:25

Київський міський голова Леонід Черновецький запевняє, що столична міська державна адміністрація під його керівництвом пропрацює довше, ніж уряд Юлії Тимошенко.

Про це мер Києва сказав в середу на прес-конференції, передає УНІАН.

"Запевняю вас, що мій уряд – у Москві адміністрація називається урядом – пропрацює більше, ніж той Кабінет Міністрів, який очолює Юлія Володимирівна Тимошенко", -
сказав Черновецький.

Він також висловив думку, що на сьогодні Тимошенко сама готується піти у відставку.

"Вона готується сама піти у відставку, швидше за все, гримнувши дверима і сказавши простим людям, що ось я це зробила, а інші не можуть. А вони нічого і не зможуть, хоч би хто прийшов, бо скарбниця держави порожня", - заявив Черновецький.

За його словами, Тимошенко вичерпала всі грошові ресурси країни на розвиток і допомогу простим людям.

Черновецький відзначив, що не сприймає серйозно заяв Тимошенко. За його словами, всі її дії – "це піар і боротьба за майбутнє президентське крісло, а також за парламент, який буде достроково або в терміни сформований наново".

"У будь-якому разі, боротьба за владу, звірина боротьба, більше нічого", - сказав Черновецький.

Він також заявив журналістам, що не спілкуватиметься з Кабміном і не звітуватиме перед ним доти, доки уряд "не відноситиметься до киян по-людськи".

На сьогодні, відзначив Черновецький, він жодного разу не обговорював з прем`єр-міністром важливі проблеми Києва. За його словами, з урядом ведуть безрезультатні переговори його заступники.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування