Кільчицька сказала про ворогів Черновецького, що вони " х... знає шо "

Середа, 12 березня 2008, 21:08

Заступник київського міського голови Ірена Кільчицька сумнівається, що парламентській комісії вдасться знайти нові порушення команди мера.

Про це вона заявила в ефірі 5 каналу, коментуючи рішення Кабміну просити президенту звільнити Черновецького.

"Для неї (Тимошенко) це (відставка Черновецького) нав’язлива ідея. Вона в Верховній Раді бігала, по туалетах Київради бігала. Два роки вже не дають працювати команді Черновецького", - заявила Кільчицька.

На її думку, Черновецький не повинен іти у відставку, оскільки виконує обіцянки перед своїми виборцями і "його ретинг зростає".

"Вони (опоненти) два роки (не можуть нічого зробити) – бо вони то опозиція, то коаліція, то вони хрєн знає шо, я прошу прощєнія – вони не можуть його зняти і таке інше. Тому вони хочуть зараз це зробити адміністративними методами", - вважає заступниця Черновецького.

"Чому Черновецький має іти? Адже він виконує обіцянки. А вони 2 роки не можуть нічого зробити. Чому Черновецький це має робити своїми руками?", - запитала вона.

На запитання, що робитиме команда Черновецького, коли Рада оголосить дострокові вибори, Кільчицька сказала: "Коли це станеться, ми будемо дивитися, що робити далі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування