Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після розмови з Путіним Жириновський потрапив до лікарні

Середа, 12 березня 2008, 21:25

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимир Жириновський потрапив у лікарню після зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним.

Як повідомляє Ліга, у Кремлі у вівторок відбулася зустріч чинного президента Росії Володимира Путіна і новообраного президента Дмитра Медведєва с керівництвом Держдуми, у якій брав участь і Жириновський.

Між чинним главою держави і лідером ЛДПР відбувся досить жорсткий діалог. Вони розійшлися в думках з низки питань.

Як передає телеканал "СТБ", Жириновський висловився за закриття "жовтих" газет, які, мовляв, пишуть про розлучення, чим заважають підвищенню народжуваності. А для успішного розвитку Росії він запропонував робити ставку, у першу чергу, на еліту, а не на простих людей, яких назвав "дітьми Шарикових".

Однак розуміння з боку президента ці висловлення не викликали. Путін досить жорстко відповів, що не має наміру "що-небудь закривати", а з приводу "дітей Шарикових" зауважив: "А я теж з робочої родини".

Свідки цієї розмови розповідають, що реакція глави держави справила на лідера ЛДПР гнітюче враження. Можливо, саме це і стало причиною різкого погіршення його самопочуття.

Відразу після зустрічі з президентом Жириновський звернувся в Центральну клінічну лікарню зі скаргою на загальне нездужання і слабість. Йому була надана палата "люкс".

Щоб поставити точний діагноз, лікарі виміряли йому тиск і зробили кардіограму. Після одержання результатів лікарі призначать Жириновському курс лікування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування