Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУ-НС кажуть, що лист маргіналів не дійде до НАТО

Четвер, 13 березня 2008, 15:58

Заступник глави фракції НУ-НС Тарас Стецьків вважає, що акції протесту 30 березня, заплановані опозиційними партіями, і листи з протестами щодо приєднання України до ПДЧ ніяк не відіб’ються на євроатлантичній інтеграції України.

"Це маргінальні партії, і їхні звернення навіть не дійдуть до штаб-квартири НАТО", - зазначив він у коментарі офіційному сайту НУ-НС.

"Причина такої активізації цих сил - у інформації, що запрошення України приєднатися до ПДЧ, заплановане на квітневий саміт в Бухаресті, начебто, може не відбутися. Й аутсайдери українського політикуму хочуть набрати додаткові політичні бали на випадок, якщо приєднання до ПДЧ не відбудеться", - зазначив депутат.

"Тоді вони б заявили, що це їхня заслуга. Однак жодного впливу на рішення країн - членів НАТО щодо приєднання України до ПДЧ акції комуністів чи Вітренко, а також лист українських маргінальних партій мати не будуть", - підкреслив Стецьків.

Як повідомлялося, 30 березня Комуністична та Прогресивна соціалістична партії України мають намір провести у Києві акції протесту проти приєднання України до ПДЧ.

КПУ, СПУ, СДПУ(о), партії "Російський блок", "Київська Русь", а також громадські організації "Зубр" та "Антифашистський комітет України" надіслали листа до генерального секретаря НАТО з вимогою не розглядати українське питання на Бухарестському саміті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...