Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгопузики вирішили сьогодні землю не дерибанити

Четвер, 13 березня 2008, 16:12

Сесія Київської міської ради на сьогоднішньому засіданні розглянула тільки соціальні питання, а земельні питання і питання власності перенесла на наступне засідання.

Відповідну пропозицію на початку сесії вніс заступник Київського міського голови, секретар Київрада Олесь Довгий, і його підтримала голосуванням більшість депутатів Київради, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Таким чином, сьогодні депутати розглянули тільки депутатські запити, питання, що стосуються медицини, питання організації дорожнього руху і тільки одне питання власності. Було розглянуто всього 5 з 33 внесених до порядку денного питань.

Реклама:

Після завершення сесії голова фракції БЮТ у Київраді Тетяна Меліхова відзначила в інтерв'ю журналістам, що розгляд тільки частини порядку денного, причому, мова йде про питання, що не стосуються землі і власності, є ще одним свідченням того, що сесія є нелегітимною.

"Підтвердженням того, що сесія нелегітимна є те, що зняли всі питання по землі і зняли питання оренди майна. Залишили майнове питання незначне", – сказала Мелихова.

На питання, який зміст був тоді взагалі призначати цю сесію і фальсифікувати документи для того, щоб участь депутатів-перебіжчиків була легітимною, Меліхова сказала: "Справа у тому, що сесія повинна бути раз на місяць за регламентом. Цей цирк улаштований чисто формально".

ВІДЕО ДНЯ
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування