Досліджувати Черновецького будуть міністри і депутати

Четвер, 13 березня 2008, 18:42

Глава секретаріату президента Віктор Балога переконаний в об'єктивності комісії, створеної президентом Віктором Ющенком для вивчення діяльності глави КДМА Леоніда Черновецького.

"Прізвище Черновецького давно викликає резонанс, причому як з негативним, так і позитивним знаками. Комісія має встановити міру правди в обвинуваченнях на його адресу, які, на думку уряду, є достатньою підставою для звільнення з посади", - цитує Балогу прес-служба президента.

Він переконаний, що висновки комісії буде важко поставити під сумнів з огляду на її склад, "в якому дотримано баланс між фаховістю та політичними мотивами".

Як зазначено на сайті президента, до складу комісії увійшли її голова, віце-прем'єр Іван Васюник, заступник глави секретаріату президента Роман Безсмертний, міністр юстиції Микола Оніщук, міністр економіки Богдан Данилишин, міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда, заступник генпрокурора Микола Голомша.

Крім того, до комісії входять голова Дніпропетровської ОДА Віктор Бондар, мер Одеси Едуард Гурвіц, голова Донецької облради Анатолій Близнюк, народні депутати Євген Гєллєр (Партія регіонів), Ігор Рибаков (БЮТ), Анатолій Давиденко (НУ-НС), Володимир Герасимчук (Блок Литвина).

Також до комісії увійшли начальник головного управління державної служби Тимофій Мотренко, заступник керівника головної служби регіональної політики секретаріату президента Наталія Анненкова, керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Роман Жуковський.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування