Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для Тимошенко Черновецький і корупція виглядають, як секс в СРСР

П'ятниця, 14 березня 2008, 09:51

Блок Юлії Тимошенко наполягатиме, щоб у вівторок Верховна Рада ухвалила рішення про призначення дострокових виборів Київради та мера Києва.

Про це сказала прем’єр Юлія Тимошенко в п'ятницю

"Наша команда в парламенті буде чітко з вівторка наполягати на тому, щоб демократична коаліція виконала свої обіцянки киянам. І в вівторок був проголосований або закон, або постанова, яка передбачає проведення дострокових виборів Київради і столичного мера", - сказала вона.

"Ми більше це питання не випустимо зі своєї уваги", - додала вона.

Тимошенко також зазначила, що результати роботи комісії, на час роботи якої Леоніда Черновецького було відсторонено від посади голови КМДА, можуть бути "доволі сумнівними".

"Ви знаєте, що Черновецького символічно відсторонили на 10 чи 15 днів. Створено комісію по розслідуванню корупційних справ Черновецького. Єдине, що тішить – що в цю комісію не включили самого Черновецького і Довгого. А так все інше там є, в принципі", - додала прем’єр.

"Якщо через 10 днів ця комісія заявить, що в Києві немає корупції – це буде як колись заявляли, що в Радянському Союзі немає сексу. Тому подивимось, як всі ці дії закінчаться", - зазначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування