Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ і НУ-НС не давали людей в комісію Ющенка

П'ятниця, 14 березня 2008, 13:00

Фракції БЮТ і НУ-НС не делегували своїх депутатів до створеної президентом слідчої комісії щодо діяльності глави КМДА Леоніда Черновецького.

Як заявив голова слідчої комісії ВР з діяльності київської влади Микола Томенко, про це керівники фракцій повідомили у п’ятницю під час ради коаліції.

Томенко висловив здивування порушенням елементарної політичної етики, коли без згоди фракцій нібито від їх імені до складу цієї комісії включаються депутати.

Він також вважає створення Віктором Ющенком комісії по Черновецькому черговою помилкою його оточення.

За словами Томенка, до цієї комісії увійшли прихильники Черновецького з уряду та підлеглі глави секретаріату президента Віктора Балоги.

"Трагедія полягає в тому, що секретаріат президента, виступаючи в ролі своєрідного "адвоката" Леоніда Черновецького, призвів до серйозної втрати довіри до Віктора Ющенка в столиці України", - вважає також депутат.

Разом з тим, екс-мер Києва, депутат від НУ-НС Олександр Омельченко впевнений, що висновки комісії з розслідування діяльності Черновецького, яка створена на підставі указу президента, будуть прямо протилежні висновкам міжвідомчої комісії Кабінету міністрів.

"Я вам наперед скажу - на 90% рішення цієї комісії не будуть збігатися з висновками і рішеннями міжвідомчої комісії Кабміну", - заявив Омельченко на прес-конференції в п'ятницю в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На його думку, комісія на чолі з віце-прем'єром Іван Васюником, створена на підставі указу президента, є "антикомісією для нанесення удару по результатах і висновках вищого виконавчого органа Кабінету міністрів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування