Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Частина НУНС образилась на БЮТ через СДПУ(о)

П'ятниця, 14 березня 2008, 13:31

Українська Народна Партія, яка входить до блоку НУНС, занепокоєна перебуванням при владі представників СДПУ(о), зокрема тих, які стали членами БЮТ.

Про це йдеться в заяві УНП.

Натомість партія висловлює стурбованість "методичним вимиванням з виконавчої влади різних рівнів представників демократичних, патріотичних сил", зокрема представників УНП.

"Менше ніж за рік з посад різних рівнів у виконавчій владі звільнено близько ста представників УНП. Водночас провідні посади як у центрі, так і на місцях, все більше посідають "колишні", - йдеться у заяві.

Так, наприклад, на посаду першого заступника міністра регіонального розвитку та будівництва України призначено колишнього заступника Віктора Медведчука в адміністрації президента Кучми – Олексія Іщенка.

"Саме він очолював в Адміністрації Управління з взаємодії з регіонами та був тією людиною, яка "забезпечувала" потрібний результат для В. Януковича на виборах 2004 року; на вибори 2006 року йшов у складі блоку "Не Так!", пізніше працював керівником патронатної служби Януковича, а от сьогодні він опікується регіонами, але уже в складі демократичного уряду", - йдеться у заяві.

"Досі тихо й спокійно в центральних органах влади перебувають такі кадри колишнього голови СДПУ (о) як Тарас Козак, Олександр Паршин, Мирослав Хом’як. Скажімо, Тарас Козак, у 2004 році уславився організацією фальсифікацій на Львівщині, а сьогодні перебуває на посаді заступника голови Державної митної служби", - наголошують в УНП.

"Нинішня кадрова політика дає відповідь на запитання, чому фальсифікатори результатів виборів 2004 року не сидять у тюрмах? Бо значна їх частина сидить на керівних посадах. Чому? Тому що вони вчасно перейшли з одного політичного табору в інший, і ось тепер серед очільників, наприклад, БЮТ ми бачимо таких одіозних представників СДПУ (о), як Губський, Портнов, Абдулін", - йдеться в заяві.

Таку кадрову політику УНП розглядає як ігнорування партнерами по демократичній коаліції зобов’язань, узятих на себе при підписанні коаліційної угоди та як небезпечну тенденцію повернення у владу "вчорашніх".

УНП вважає, що така кадрова політика веде до реваншу політичних сил, яким українці висловили недовіру у 2004 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування