Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецькому сподобалася комісія Ющенка

П'ятниця, 14 березня 2008, 15:26

Мер Києва Леонід Черновецький не має сумнівів у професійній і неупередженій роботі комісії, призначеної президентом для вивчення його діяльності.

Мер подякував Віктору Ющенку за створення "незалежної від політичних інтриг" комісії, в якій "дотриманий принцип професіоналізму та неупередженості".

"Я вдячний президентові Віктору Ющенку за те, що він ухвалив рішення про створення такої комісії", – цитує Черновецького прес-служба КМДА.

За його словами, робота комісії повинна раз і назавжди підтвердити безпідставність усіляких звинувачень з боку політичних опонентів.

"Я хочу своїм особистим прикладом продемонструвати, що будь-які спроби незаконних звинувачень і тиску не можуть виправдовуватися політичною доцільністю. Хай комісія, яку очолив віце-прем'єр-міністр Іван Васюник, грамотна і досвідчена людина, розбереться у даній ситуації", - зазначив Черновецький.

"Я упевнений, що для того, щоб суспільство очистилося, необхідне проведення таких перевірок на всіх рівнях влади", – додав він.

Черновецький підкреслив, що розпорядився, щоб Анатолій Голубченко, який буде виконувати його обов’язки на період відсторонення, всіляко допомагав роботі комісії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: