Литвин вирішив, що Тимошенко захоплює владу в Києві

Неділя, 16 березня 2008, 12:05

Лідер Народної партії Володимир Литвин переконаний, що справедливе невдоволення київською міською владою нині використовується для того, щоб інші політичні сили захопили владу у столиці.

Таку думку він висловив на прес-конференції у Житомирі, коментуючи ситуацію навколо можливих перевиборів мера Києва, передає УНІАН.

"Не хочеться бути учасником таких ігор, тому що дехто думає, що ніхто нічого не розуміє, тоді як усім все зрозуміло - сьогодні ставиться питання про те, хто завоює Київ, той відкриє собі пряму дорогу на президентські вибори", - сказав політик.

На його думку, саме через це і відбувається "процес гальмування доведення ситуації навколо київського мера до логічного завершення, створюються різні комісії, а це прямий шлях до того, щоб проблема не була розв’язана".

Також Литвин не виключає, що наступного тижня політики вимагатимуть голосування за оголошення дострокових виборів мера Києва.

"Проблема полягає в тому, що одна частина політиків дивиться, як провладна частина розбирає земельні ділянки у Києві і думає, що їм не вистачить землі", - наголосив він.

Литвин також прогнозує, що Черновецький може повторно виграти на виборах міського голови столиці.

Крім того, він висловив думку, що політичні призначення на посади доводять кадрову ситуацію в Україні до абсурду.

"На моє глибоке переконання, сьогодні вже вимито той глибокий прошарок людей-професіоналів, які вміло робили свою справу", - сказав Литвин.

Він також повідомив, що у квітні Народна партія розпочне акцію з моніторингу приватизаційних процесів.

За його словами, ця акція буде спрямована на те, щоб "хоча б частково почали виконуватися ті умови, на підставі яких здійснювалася приватизація багатьох об’єктів в Україні".

"Ми хочемо привернути увагу людей до того, що вони свого часу отримували ваучери та сертифікати, що їх пограбували, та відверто сказати, хто це зробив і попередити, що ці люди знову на наступних виборах прийдуть до влади", - сказав Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News