Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко щодня лякають відставкою

Неділя, 16 березня 2008, 13:33

Прем’єр Юлія Тимошенко не боїться своєї дострокової відставки.

Про це вона сказала, відповідаючи на питання журналістів на брифінгу в неділю.

"Мене достроковою відставкою лякають майже щодня, але я перебуваю на посаді не задля того, щоб її зберігати будь-якою ціною, в тому числі і прикриттям або закриттям очей на колосальні корупційні факти", - сказала вона.

Вона підкреслила, що "на відміну від багатьох чиновників" не має намірів залишатися на посаді будь-якою ціною і «таким чином ставати практично єдиною командою з корупціонерами України".

Тимошенко також прокоментувала можливість застосування правоохоронними органами санкцій щодо її однопартійця Богдана Губського, пов’язаного з фітнес-клубом "Фаворит", якому було передано територію одного з колишніх піонерських таборів без права змінювати профіль діяльності, в той час як на території цього табору вже почалося будівництво будівель комерційного призначення.

"Для нас немає ніякого табу відносно жодного політика. Я думаю, що це найбільш правильний шлях, який мусить проходити кожна політична сила і уряд, які хочуть очищати політику", - підкреслила прем'єр.

"Я впевнена в тому, що Генпрокуратура перевірить всі факти, які є в рішення урядової комісії і точно, думаю, порушить кримінальну справу, тому що є більш ніж достатньо підстав порушити кримінальні справи проти мера та його оточення", - сказала Тимошенко, маючи на увазі, що справи можуть бути порушені і щодо Черновецького за видачу дозволу на відчуження підприємства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування