Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Довгий не перевіряв фальшиве рішення про імперативний мандат

Понеділок, 17 березня 2008, 13:43

Секретар Київради Олесь Довгий застерігає будь-кого, хто згадуватиме його прізвище в контексті причетності до будь-яких неправових дій, що він у встановленому законом порядку доб’ється покарання тих, хто зазіхає на його честь і гідність.

Так, за словами радника Довгого Юрія Хавича, він відреагував на оприлюднені через ЗМІ заяви Радивилівських суддів, повідомляє прес-служба Київради.

"Я хотів би нагадати, що судове рішення перед засіданням сесії Київради 13 березня було пред’явлене представником Державної виконавчої служби. І не в компетенції київської міської влади та її представників проводити експертизу таких документів та інших актів, які надходять на їхню адресу", - зазначив Хавич.

"До речі, ще в п’ятницю секретар Київради звернувся до ГУ МВС у м. Києві, а також до органів прокуратури з проханням у найкоротший термін здійснити експертизу рішення Радивилівського районного суду. Він також дав доручення апарату Київради в повній мірі сприяти експертизі, щоб вона була завершена у найкоротші терміни", - зазначив радник секретаря Київради.

"Поки триває експертиза, Олесь Довгий, як секретар Київради, не може собі дозволити звинувачувати депутата, який є суб’єктом подання, у фальсифікації судових рішень", - зазначив Хавич.

За його словами, Довгий рекомендував "усім політичним силам до закінчення експертизи утриматися від будь-яких звинувачень, щоб потім не було соромно за слова і вчинки".

Як повідомлялося, суддя Радивилівського районного суду Людмила Прачук стверджує, що судді не ухвалювали рішення, яке демонстрував на сесії Київради Довгий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування