Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді наблизився кінець Черновецького

Понеділок, 17 березня 2008, 14:58

Голова парламентського комітету з питань державного будівництва і місцевого самоврядування Олександр Омельченко підтверджує, що проект постанови щодо дострокових виборів у Києві готовий до розгляду у Верховній Раді.

Про це він сказав журналістам під час погоджувальної ради в понеділок.

За його словами, комітет вже розглянув два проекти постанови, один з яких стосувався позачергових виборів міського голови столиці і депутатів Київради, а другий – лише переобрання мера.

За словами Омельченка, перший проект підтримало 7 з 9 членів комітету, а другий – 6 з 9.

"Комітет зареєстрував обидві постанови, підготував проект постанови Верховної Ради, і матеріали згідно з регламентом передані для розгляду в сесійній залі. Коли це питання розглядатиметься в сесійному режимі – це вже питання до апарату Верховної Ради", - сказав він.

Омельченко також додав, що дата проведення дострокових виборів у Києві визначена законодавством, і вони мають відбутися не пізніше ніж за 70 днів з дня оприлюднення відповідної постанови ВР.

Водночас він не зміг спрогнозувати, чи буде це питання поставлено на голосування у вівторок і чи набере рішення достатню кількість голосів.

"Я не формую порядок денний, тому не можу вам сказати. А щодо того, чи набере вона достатню кількість голосів – передбачити також не можу, оскільки такий прогноз не дуже, мабуть, престижний", - наголосив Омельченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування