Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький знає, що Тимошенко робить у Ющенка після порад Медведчука

Понеділок, 17 березня 2008, 15:08

Мер Києва Леонід Черновецький не збирається йти у відставку, але готовий це зробити для того, "щоб усім жилося краще".

"Я перебуваю в політичному процесі. Я не думаю про відставку, у мене дуже багато справ. Але в принципі моя готовність до будь-яких абсолютно дій, щоб усім жилося краще, існує на 100%. Я рішуча людина і для мене це не проблема", - сказав Черновецький на прес-конференції в понеділок, відповідаючи на питання про відставку.

При цьому він зазначив, що головне для нього – "довести киянам, що є брехня, а що є правда".

Він також висловив впевненість у тому, що у випадку перевиборів мера, він переможе.

"Я буду брати участь у виборах, навіть якщо це голосування (за дострокові вибори) відбудеться, навіть якщо шантаж і підкуп будуть мати місце. І я виграю ці вибори, якщо вони будуть мати місце", - запевнив Черновецький.

Він також зазначив, що прем'єр Юлія Тимошенко намагається переконати президента Віктора Ющенка в необхідності його відставки.

"Я став проблемою номер один для жінки, яка вимагає моєї відставки. Вона одержима тільки одним – щоб були забуті всі минулі і сьогоднішні негарні справи, які осмілююсь озвучувати тільки я", - сказав Черновецький.

"Тимошенко зараз знаходиться в президента. І вона займається тільки одним. Ну що ж робити, якщо я так не подобаюся, не можу по-іншому?", - додав він.

Крім того, Черновецький заявив, що "головним радником" Тимошенко є колишній голова адміністрації президента Кучми Віктор Медведчук.

"Сьогодні Медведчук є головним радником Юлії Володимирівни. Вона з ним проводить більшу половину свого робочого дня", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування