Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якби Черновецький дав собою командувати Тимошенко, то всі б уже літали?

Понеділок, 17 березня 2008, 15:27

Мер Києва Леонід Черновецький обіцяє організувати пікети своєї політичної сили проти незаконних забудов у місті Києві.

Про це він заявив на прес-конференції в Києві.

"Ми збираємося пікетувати ці будівництва і звертатися в офіційні органи. Але головне це пікети і єднання киян проти незаконних забудов", - відзначив мер.

Він також згадав будівництво біля Жовтневої лікарні, де побили на вихідних людей, відзначивши що його веде депутат БЮТ Іван Куровський.

"Це незаконне будівництво велося, ведеться будівельником, а по суті депутатом БЮТ, а забезпечував побиття міністр внутрішніх справ. Але я особисто не допущу, щоб подібні побиття повторювалися. Ми будемо усе більше включатися в політичну боротьбу, щоб такі незаконні будівництва не велися", - заявив Черновецький.

Мер Києва також обвинуватив БЮТ у "грабунку" земель у Київській області.

"Бридко, що йде шантаж. Сьогодні головною проблемою є київський мер. Якби я віддав права командувати мною Тимошенко, то всі б уже літали на літаках. Тому що в районних, міських радах, особливо київської області всі землі розграбовані її політичною силою", - заявив Черновецький.

"Якщо в когось є сумніви, що це олігархічна структура, подивіться списки. Подивіться, які там люди і скільки мільярдів вони заробляють. І це називається мораллю? На сьогодні, депутати БЮТ є найбільшими землевласниками в Україні", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування