Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко знайшов "дрібничку", яка може провалити вибори

Понеділок, 17 березня 2008, 15:42

Лідер фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко переконаний, що перевибори в Києві приречені на провал за умови відсутності єдиного кандидата від демократичних сил.

Про це він сказав після погоджувальної ради, відповідаючи на питання журналістів.

"Існує ще одна дрібниця, яка зараз чомусь мало кого цікавить. Це єдиний кандидат на виборах від демократичних сил, якого зараз немає", - зазначив депутат.

"Якщо говорити лише про вибори, лише про негайне голосування завтра постанови, і знати, що при цьому демократичні сили не мають офіційно визначеного єдиного кандидата – це значить іти на провал позачергових виборів київського міського голови", - вважає Кириленко.

Відповідаючи на питання, чи всі без винятку члени його фракції голосуватимуть у вівторок за постанову, він в черговий раз підтвердив таку готовність, натомість запропонувавши звернутися з подібним запитанням до інших фракцій.

"Ви запитайте у всіх інших фракцій, в тому числі і у фракцій коаліції, чи готові вони самі голосувати за це питання завтра, чи готова до звіту тимчасова слідча комісія, і чи готова вона дати документи, які дозволять підтвердити законність ухвалення цих рішень", - сказав Кириленко.

"Це єдине, що може стримувати когось у цьому процесі. Наприклад, опозицію, але не нас", - зазначив він, знову наголосивши, що НУ-НС дотримуватиметься положень коаліційної угоди, в яких передбачено проведення дострокових виборів міського голови.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...