Про Черновецького заборонили говорити погано - до акту

Понеділок, 17 березня 2008, 17:15

Глава комісії щодо розслідування діяльності голова Київської міськдержадміністрації Леоніда Черновецького Іван Васюник обіцяє, що за два тижні будуть оголошені результати роботи комісії.

Про це він заявив по завершенні засідання комісії в понеділок.

За його словами, до 29 березня про результати роботи комісії буде поінформований президент і громадськість.

"За результатами своєї роботи комісія в праві рекомендувати президенту ті чи інші форми стягнення по відношенню до особи, стосовно якої проводиться службове розслідування. Але без проведення цієї роботи зараз завчасно говорити, про яку форму дисциплінарного стягнення може йтися", - зазначив Васюник.

Він також наголосив, що згідно із порядком роботи комісії та проведення службового розслідування членам комісії заборонено висловлюватися по суті справи та інформації, що стосується службового розслідування, до затвердження комісією підсумкового акту.

Васюник також повідомив, що комісія має вивчити матеріал контролюючих органів, які до цього часу проводили свої розслідування.

"І я ще в день виходу указу президента звернувся до всіх виконавчих органів державної влади з проханням, аби вони надали такі матеріали. Комісія не буде обмежуватися виключно цими матеріалами", - зазначив він.

"Ми відкриті для отримання інформації від будь-кого. В тому числі і від журналістів, але виключно тієї інформації, яка може відповідає предмету справи", - сказав Васюник.

Щодо роботи комісії Васюник зазначив, що в понеділок було затверджено розклад роботи на найближчі 2 тижні, а також вирішено , що у вівторок комісія продовжить свою роботу в приміщенні КМДА о 9:00.

За словами Васюника, комісія структурована на три підрозділи, які очолюють міністр економіки Богдан Данилишин, міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда, а також керівник головного управління державної служби Тимофій Мотренко.

На питання, як Васюник оцінює наміри БЮТ домагатися термінового розгляду парламентом питання дострокових виборів мера Києва, він відповів: "Наміри БЮТ не мають відношення до роботи комісії".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування