Тимошенко погрожує вивести своє "військо" з Ради

Вівторок, 18 березня 2008, 09:25

Блок Юлії Тимошенко залишить сесійну залу в разі негативного результату голосування постанови щодо проведення дострокових виборів мера Києва і Київради.

Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко по завершенню засідання її фракції у вівторок.

"Якщо сьогодні в залі не буде проголосована постанова про дострокові вибори мера Києва і Київради, наша фракція після цього залишить цей парламент", - сказала прем'єр.

Вона наголосила, що БЮТ не повернеться до сесійної зали до тих пір, поки депутати не погодяться повернутися до розгляду зазначеного питання.

"Я хочу зараз підкреслити, що ми не будемо блокувати трибуну, щоб не було перекручувань. Ми вийдемо з зали, дамо спокійно працювати тим, хто залишиться і хто сповідує неприйнятні сьогодні для України стандарти, тобто стандарти корупції", - сказала прем'єр.

Тимошенко додала, що вважатиме зрадниками демократичної коаліції тих її членів, які не проголосують за постанову з будь-яких причин.

"Вони будуть говорити, що у них кнопки не спрацювали чи щось інше, але в будь-якому разі ми реально побачимо, хто з депутатів Верховної Ради куплений Черновецьким у цьому залі", - заявила прем'єр.

При цьому вона додала, що якщо декілька депутатів коаліції не проголосують за постанову щодо перевиборів мера Києва це не означатиме розпаду коаліції, "а просто виявить корумпованих депутатів".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...