Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" "повісили" смерть українського миротворця на владу

Вівторок, 18 березня 2008, 09:35

У Партії регіонів заявляють, що трагічні події за участі українських миротворців у Косові пов'язані з зовнішньою політикою, яку проводить нинішня влада.

Про це з трибуни парламенту заявив "регіонал" Олександр Єфремов.

"Цей факт – чергове свідчення неприпустимості політики ігнорування національних інтересів, яку проводить нинішнє українське керівництво. Неспроможність виробити власну позицію у ключових питаннях зовнішніх відносин, нехтування думкою більшості громадян України при ухваленні важливих рішень призводить не лише до послаблення авторитету нашої держави, але й до людських втрат", - сказав він.

На думку "регіоналів", події у Косові, зокрема, свідчать про те, що керівництво держави "йде у фарватері чужої політиків, чужих інтересів".

"Мільйони громадян не бажають бути пасивними спостерігачами того, як поза їх волевиявленням нашу державу знову втягують у криваві конфлікти далеко за її межами. Вони не хочуть, щоб їхні діти, брати, чоловіки ризикували своїм життям лише тому, що групка політиків привласнює собі право самостійно, не порадившись з народом, визначати головні вектори зовнішньої політики держави", - сказав Єфремов.

"Партія регіонів заявляє, що вся відповідальність за відмову від курсу на відновлення стабільності в державі лягає на чинну владу. Драматичні події у Косові – не випадковість, і не трагічний збіг обставин. Це закономірний результат хаосу, який став характерною ознакою нашого політичного повсякдення", - додав він.

Єфремов також заявив, що Партія регіонів "вимагає припинити цю авантюрну політику".

Як відомо, у понеділок у Косовому під час заворушень були обстріляні і закидані гранатами співробітники МВС України, які входять до складу миротворчих сил ООН.

15 миротворців Були поранені, один з них у вівторок помер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування