Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко упевнений, що з Черновецьким боротиметься єдиний кандидат

Вівторок, 18 березня 2008, 10:00

Лідер блоку свого імені Віталій Кличко упевнений, що найближчим часом коаліція висуне єдиного кандидата на посаду мера міста Києва.

Про це повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Кличка.

Зокрема, він підтвердив інформацію про проведення переговорів з лідерами коаліційних фракцій із приводу висування єдиного кандидата на мера столиці.

У той же час, на питання про те, кого конкретно від коаліції хочуть висунути на посаду мера Києва, у прес-службі Кличка відповіли, що такою інформацією не володіють.

"Давайте залишимо цю інформацію на майбутнє. Думаємо, що найближчим часом все стане відомо", - сказали там. Однак представники Кличка не виключили того, що його кандидатура на цю посаду розглядається як найбільш ймовірна.

Крім того Кличко відзначив, що не можна "ставати на ті самі граблі, як це було в ситуації дворічної давнини, коли зійшлися два сильних кандидати, а в цій боротьбі переміг третій".

Він також висловив упевненість, що на засіданні парламенту у вівторок члени усіх фракцій, що голосували за створення слідчої комісії з розслідування діяльності київського міського голови, підтримають рішення про проведення дострокових виборів мера і Київради.

Однак точної дати перевиборів політик не назвав, оскільки "її визначення знаходиться в компетенції Верховної Ради".

Разом з тим, Кличко переконаний у послідовній позиції депутатів, що підписалися під коаліційною угодою, одним з пунктів якого є проведення дострокових виборів міського голови і Київрада.

У той же час, депутат не виключив можливої підтримки цього рішення і представників фракцій Партії регіонів і Блоку Литвина.

Кличко також закликав окремих політиків не інтерпретувати по-своєму позицію президента, який чітко заявив про підтримку ідеї проведення в Києві дострокових виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування